Figyelem! A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa. Elfogadom és bezárás

Egyedi építésű barbacue smoker

2020.01.27
ettől: Pearl Jeromos

A szabadtéri, kerti sütés reneszánszát éljük, ám egy rosszul megválasztott kerti sütő vagy nem megfelelő sütési technika miatt sokaknak hamar alábbhagy a lelkesedése.

Az egyedileg készített barbacue sütő egy stabil, 2 mm illetve 3 mm vastag acél lemezből készült. A legkorszerűbb fordított áramlású hővezetéssel, e barbacue smoker megvalósíthatóvá teszi a valódi amerikai BBQ ízét a kerti teraszon elkészíteni.


Memphis BBQ rub

2020.01.27
ettől: Pearl Jeromos

A Memphisben a fűszerezést tekintik a húson kívül a legfontosabb összetevőnek. A bordákat gyakran csak a páccal és szósz nélkül tálalják. Ez azt jelenti, hogy a barbecue-pácnak minden ízt meg kell adnia a Memphis-stílusú barbecue készítéséhez. Ez a pác nagy adag paprikával kezdődik, majd kissé fűszeres, de határozottan ízletes pácot készítünk, hogy a legtöbbet hozzuk ki a barbecueból. A Memphis pác különösen jó a bordákon, de bármilyen füstölt húsnál használható. Használhatja a grillen vagy a sütőben készített bordákhoz is.

 

Izraeli lecsós (Shakshuka) tojás

2020.01.27
ettől: Pearl Jeromos

Hozzávalók:

4 tojás
1-2 teáskanál kókuszolaj
1 piros paprika, apróra vágva
1 közepes padlizsán, apróra vágva
1 paradicsom, apróra vágva
1 gerezd fokhagyma, zúzott
400 gr. paradicsompüré
1 teáskanál harissa szósz (nem fontos)
1 teáskanál őrölt kömény
1 teáskanál piros paprika
¼ csésze víz
1 csésze kelkáposzta vagy spenót, aprított
Tengeri só és fekete bors ízlés szerint