Tengerész linzer

0 0
Tengerész linzer

Oszd meg a közösségi hálózaton:

Vagy egyszerűen másolhatod és megoszthatod ezt az URL-t

Hozzávalók

Adag:
35 dkg liszt
10 dkg vaj
8 dkg zsír
10 dkg cukor
2 db tojás
késhegynyi szódabikarbóna
reszelve a héja citrom
fahéj

Add hozzá a kedvencekhez

A recept könyvjelzőhöz adásához be kell jelentkezni vagy regisztrálni kell.

Hozzávalók

Elkészítés

Megosztás

A linzert mindenki szereti, mert gyors és hamar ellehet készíteni. Ezt a finomságot is különlegessé lehet tenni különböző elkészítési módokkal, így az egyszerű süteményből fenséges finomságot varázsolhatunk!

Fontos tudnivalók: Az alap linzer tészta készítése!

(Nézettség: össz. 26, mai 1)

Lépés

1
Kész

A lisztet a vajat és a zsírt a cukorral, szódabikarbónával, citromhéjjal és a fahéjjal jól elmorzsoljuk. A tojásokkal gyorsan összegyúrjuk, 1 órára hidegre tesszük.

2
Kész

A töltelékhez 25 dkg darált diót 1 dl rummal és 20 dkg cukorral összekeverünk.

3
Kész

A linzertésztát kettéosztjuk. Kinyújtva tepsibe tesszük, kisütjük. Forrón ribizli zselével bekenjük . Kettévágjuk és a felét az elkészített dióval töltjük. A másik felét még forrón ráborítjuk és melegen felvágjuk.

diós linzer
previous
Diós linzer
női szeszély
next
Női szeszély
diós linzer
previous
Diós linzer
női szeszély
next
Női szeszély
0 0 vote
Recept értékelés
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x